سوپ تخممرغ یکی از غذاهای چینی تندرست و خوشمزه است . در هر قوانینی میتوانید این سوپ خوشمزه را تهیه و تنظیم نمایید . مگر این که احساس تنبلی کنید یا دیروقت باشد و یا این که مواد لازم آن را نداشته باشید .
درصورتی که
همه چیز مهیاست آمادهاید یک غذای اصیل چینی فراهم کنید؟
سوپ
تخممرغ مطلقا از مواد اول با کیفیت استعمال فرمایید . جایی برای خساست وجود ندارد، می بایست از مواد تازه و موثر استفاده فرمایید .
گیاهخواران می توانند بهجای مرغ از صیفی جات به کار گیری کنند . بااینحال هنوز نیز مزه غذای شما خوشمزه باقی میماند .
در صورتیکه خیلی گرسنه میباشید سفیده تخممرغ را عمده نمایید . در فیس رغبت و بنابر ذائقه خود می توانید از سبزیجاتی مثل ذرت استفاده نمائید .
مواد
لازم: این مواد برای سیر کردن ۴ نفر کافی میباشند .
۲
عدد تخممرغ بزرگ ۱
سفیده تخممرغ یک
و نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۴
فنجان تکه مرغ یکچهارم
قاشق غذاخوری ادویه سیر یکهشتم
قاشق غذاخوری فلفل سیاه یکهشتم
قاشق غذاخوری زنجبیل زمینی ۶
عدد ساقه پیازچه فرمان
پخت تخممرغها و سفیده را دریک کاسه ریخته و عالی هم بزنید .
سهچهارم مرغ را در یک ظرف ریخته، نشاسته ذرت را اضافه کرده و عالی هم بزنید .
در یک قابلمه آب ریخته، آنگاه ادویه سیر، زنجبیل، فلفل سیه و پیازچه را بیش تر نمائید . آن را عالی هم زده و بگذارید تا جوش بیاید .
مخلوط نشاسته و مرغ را به این مواد بیشتر کرده و اذن دهید ۱ تا ۲ دقیقه حرارت ببیند .
سپس دوباره شعله را فراوان کرده و با یکی قاشق چوبی یا پلاستیکی، بهآرامی مواد را در جهت عقربههای ساعت نیز بزنید . آنگاه بهآرامی ترکیب تخممرغ را طولانی تر نموده و درهمان حالا نیز بزنید .
سپس بگذارید مواد حدود ۳۰ ثانیه حرارت ببینند تا تخممرغها عالی بپزند .
سوپ را در ۴ ظرف ریخته و با ساقه پیازچه آن را تزئین نمایید .
نوش جان!