کراکت ذرت (سورولیتوس) جای ویژهای در قلب اینجانب دارد . ولی نان سرخ شده ذرت از هر مدل که باشد، مسئله عشق من میباشد اما عشق من به نان ذرت سرخ گردیده از کورن داگ (سوسیس چوبی) بالاتر رفته میباشد . اینجانب حقیقتا دیوانه آنها هستم .
راه اندازي فست فود
در ضمن اینکه در صورتی که بصورت ساده صحیح شوند، در واقع یک فست فود فارغ از گلوتن هستند
آن ها در واقع نان ذرت سرخ گردیده پورتوریکویی می باشند ولی شبیه پولنتای سرخ شده هستند . از آنجایی که آرد ذرت پیشین از سرخ شدن پخته شده میباشد . بیرون آنها ترد و داخلشان نرم و مخملی هست .
پس از تهیه و تنظیم خمیر که تقریبا پخته است، شما صرفا می بایست آن ها را صورت بدهید و خیلی خوب سرخ کنید کراکت
ذرت
کراکت ذرت در واقع به عنوان یک پیش طعام همراه غذا برنج و لوبیای پورتوریکو و یا حتی برای صبحانه با یک فنجان قهوه سرو میشود . آن ها معمولا با یک سس مانند مایونز یا این که کچاپ برای دیپ سرو می گردند اما بعضیها دوست داراهستند که آنها را در شربت افرا فرو ببرند . بصورت سنتی از شیره افرا استفاده نمی شود ولی یک ترکیب خوشمزه میباشد .
کراکت
ذرت با سس
مقدار قند مسئله به کار گیری در دستورالعمل سورولیتوس (surollitos) متعدد است، به همین ادله آنان را میتوان برای صبحانه، ناهار یا شام سرو کرد . با قند یا این که سوای قند آن ها به طور کامل خوشمزه می باشند . با چند قاشق شکر، آنان مشابه شیرینی دونات میگردند . من آن نمونه فرآورده خودم را که کمی شیرین هست دوست دارم و همان طور نان ذرتم را . این مدل شیرین برای صبحانه و سرو با قهوه مضاعف مناسب است .
هنگام تهیه یک دستورالعمل نو اینجانب نمی توانم یک مثال پیدا کنم، ظاهرا روشهای متعددی برای فراهم سازی سورولیتوس وجود داراست . بعضا اشخاص پنیر بیش تر میکنند، بعضی کره یا این که شیر اضافه می کنند . دسته پنیری که برای کراکت ذرت استعمال میکنید، به طور کامل به شما بستگی دارااست . اینجانب ترجیح میدهم پنیر چدار استفاده کنم ولی برخی از آشپزها از ادام (پنیر هلندی)، گودا یا پنیر آمریکایی استعمال می نمایند .
کراکت
ذرت با مغزی پنیر
بعضی افراد، زمانی را صرف مینمایند تا یک تکه پنیر را با سورولیتوس ادغام نمایند اما اینجانب راه و روش را کوتاه میکنم و خیلی آسوده پنیر رنده شده را به خمیر طولانی تر میکنم . درصورتیکه می خواهید راءس آن پنیری و شکیل باشد، یک نوار کوچک از پنیر را در راس لوله بگذارید و زمانی صورت داده شد، خمیر را در دور و بر آن بگذارید تا پنیر را نهفته نمائید .
خوشمزه و لذیذ!
خمیر سورولیتوس نباید چسبناک یا خیلی خشک باشد . کراکت ذرت می بایست انعطاف پذیر و فشرده باشد . این خیلی راحت انجام میشود، با یه خرده بخش اعظم آب یا این که آرد ذرت میتوان آن را به فرم مناسب درآورد . خوشبختانه این یک خمیر بخشنده است .
خمیر
کراکت ذرت
هنگامی که شما مقدار درست را دارید، یک قاشق غذاخوری خمیر را ورز داده تا وقتی که مرطوب است گرد نمائید در کف دست گذاشته و با کف دست شرایط دهید تا وقتی که به شکل استوانه در بیاید .
این کراکتهای ذرت بصورت داغ یا در دمای اتاق مضاعف خوشمزه هستند، ولی آنان در حالتی که همان روز خورده شوند بهتر هست .
خب شما میتوانید از سس قضیه علاقهتان استعمال فرمائید البته اینجانب تفکر میکنم سس یا این که عسل (به هنگامی که شیرین صحیح شود) هم عالی می باشد