سالاد
گلابی آبپز و چغندر قرمز
احتمال دارد
اسم این سالاد عجیب باشد ولی بد نمیباشد بدانید که این سالاد یکی از پرطرفدارترین سالادهای رستوران Rialto نیویورک میباشد که «کارل پلیز» سرآشپز این رستوران آن را برای 12 نفر به راه پایین تهیه و تنظیم میکند:
مواد
لازم: دو
پیمانه گلابی خورد شده یک
واحداندازه گیری پرتقال چینی یک
کیلوگرم سبزی شاهی خورد شده نیم
کیلوگرم کلم بنفش خورد شده 4
عدد چغندر قرمزرنگ تفت داده شده، خورد شده یک
پیمانه گردوی تفت داده شده یک
واحداندازه گیری پنیر فتا روغن
زیتون به میزان لازم فلفل
سیاه در یک کاسه گلابیها را به یاور پرتقال چینی و چغندر با اندکی روغن زیتون ادغام کنید و آنگاه پنیر فتا، کلم بنفش و گردو را به آن ها بیشتر فرمائید . در پایان در هر ظرفی که آماده کردید و مواد آخرین را قرار دادید، اندکی فلفل سیاه بریزید .
سالاد
میگو کبابی و توت فرنگی
فرمول
تهیه و تنظیم این سالاد را از رستوران Firebirds Wood نیویورک پیدا کردیم که امر تهیه و تنظیم یکنفره آن به راه و روش پایین است:
مواد
لازم: 6
عدد میگو بزرگ چاشنیهای
قضیه نیاز برای مزهدار کردن میگو 4
پیمانه سبزی ادغام شده یکسوم
پیمانه سیبزمینی صفحه شده - یکسوم
پیمانه گردو تفت داده شده سهچهارم
واحد اندازه گیری توت خارجی خورد شده یکچهارم
واحداندازه گیری شیر بز 85
گرم سرکه بالزامیک میگوها را پاک نمائید و آن گاه آن ها را با سیخ روی آتش کباب نمائید . اگر از سیخ چوبی به کارگیری میکنید، از قبل به بازه زمانی 10 دقیقه سیخها را باطن آب بگذارید تا هنگام قرار دریافت کردن پیشرو آتش نسوزند . چاشنیهای ضروری را به میگوها بیشتر فرمایید و مجدد میگوها را روی حرارت قرار دهید . در مجموع میگوها بایستی حدود 3 دقیقه پیشرو حریق قرار بگیرند تا رنگ آنها صورتی شود . زمانی که میگوها کباب شدند، مواد یاد گردیده را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر ادغام نمایید و در سطح پایانی میگوها را به آنان بیش تر کنید . در این تراز می توانید سالاد را در ظرف غذا سرو کنید .
سالاد
نخودفرنگی
«استفان اوکسال» سرآشپز رستوران Branch Line ماساچوست با مواد تحت این سالاد را برای 4 تا 6 نفر تنظیم میکند
مواد
لازم: یکونیم
کیلوگرم نخودفرنگی یکچهارم
پیماه پیاز قرمز، خورد شده به قطعات کوچک یکچهارم
واحداندازه گیری نعناع تازه سهچهارم
پیمانه سرکه یک
واحد اندازه گیری پنیر ریکوتا نمک،
فلفل و دیگر چاشنیها به اندازه لازم آب
لیمو به میزان موضوع نیاز نخودفرنگیها را منزه نمائید و پوست آنها را قطع فرمائید . برای تمیر انقطاع کردن غلاف اصلی از نخود فرهنگی، بهتر هست گزیده که شبیه به نخ در قسمت پشتی غلاف قرار گرفته میباشد را بکشید تا دانهها به راحتی از پوسته انقطاع شوند .
آنان را باطن یک کاسه بزرگ برزید و آنگاه پیاز، نعنا تازه، بادام و پنیر ریکوتا را به آن بیش تر کنید . این مواد را با نیز ادغام کنید و مطمئن گردید که پنیر درون مواد شما خورد شده و با آن ترکیب شده است . بعد نمک، فلفل و دیگر چاشنیها را به آن اضافه فرمائید .