مواد
حتمی طعام هندی :
بادمجان 2 عدد مرغ
( گوشت فارغ از استخوان ) نیم کیلو گرم
فلفل سبز 4 عدد
پیاز 1 عدد سیر
2 عدد گوجه
فرنگی 3 عدد
رب گوجه خارجی 1 قاشق خوراک خوری روغن
مایع نصف فنجان ( به اندازه لازم )
ادویه کاری فلفل سیاه و نمک به اندازه لازم
یادگرفتن
صحیح کردن طعام هندی
نحوه
تهیه غذا هندی :
تجهیزات فست فود
تاووک (Patlıcanlı Tavuk) نوعی خوراک ترکیه ای میباشد .
مرغها را به قطعات کوچک برش داده و هم پا پیاز خرد شده و سیر خرد شده در روغن تفت می دهیم .
فلفل ها را هم خرد کرده و به مواد بیش تر میکنیم . بادمجان ها را که قبلا برش داده و در کمی آب نمک نگه داشته ایم تا تلخی آنان گرفته شود و پیش از این سرخ کرده ایم به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم .
بعد از آن گوچه فرنگی را بیش تر می کنیم و مواد را سرخ کرده و میگذاریم تا به طور کامل بپزد در پایان چاشنی و نمک را طولانی تر میکنیم .