کوفته
قالبی سیب و عدس و گردو
مواد
لازم: یک
واحد اندازه گیری عدس نپخته یک
پیمانه گردو خرد شده ۳
قاشق غذاخوری پودر دانه کتان+ نصف واحد اندازه گیری آب ۳
حبه سیر له شده یک
و نیم پیمانه پیاز خردشده یک
واحد اندازه گیری کرفس خردشده یک
پیمانه هویج رنده شده یک
سوم واحد اندازه گیری سیب پوست کنده و رنده شده یک
سوم واحد اندازه گیری کشمش نصف
واحد اندازه گیری آرد جو سه
چهارم واحد اندازه گیری پودر سوخاری سه
چهارم قاشق چایخوری آویشن نمک
و فلفل به میزان لازم لعاب
سیب و بالزامیک:
یک
چهارم پیمانه کچاپ دو
قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک دو قاشق غذاخوری کره سیب (کره سیب صورت خیلی غلیظ پوره سیب میباشد که با حرارت کم و زمان طولانی سیب را با آب میپزند تا قند مو جود در آن کاراملیزه شده و کره سیب به رنگ قهوهای درآید .)
غذاهای
پاییزی ساده برای گیاهخواران
طرز
تهیه:
۱ . دمای بی دادمیکرد را روی ۳۲۵ رتبه فارنهایت تنظیم کنید . عدسها را بشویید و با نمک و سه واحد اندازه گیری آب درون قابلمه بریزید تا جوش بیاید . سپس حرارت را اندک کنید، در آن را بردارید و ۴۰-۴۵ دقیقه بپزید . دائما نیز بزنید و اگر نیاز بود آب بیش تر نمایید . انگیزه این میباشد که عدسها کاملا پخته و له شوند . آن گاه عدس را بکوبید .
۲ . گردوها را حدود ۸-۱۰ دقیقه در بی داد می کرد با دمای ۳۲۵ مرتبه قرار دهید . بعد از آن از بیداد میکرد خارج کرده و دمای بی داد می کرد را به ۳۵۰ جايگاه فارنهایت افزایش دهید .
۳ . پودر کتان را با آب در یک کاسه کوچک ترکیب کنید و کنار بگذارید .
۴ . یک قاشق چایخوری روغن زیتون را در یک ماهیتابه روی حرارت میانگین گرم نمائید . سیر و پیاز را به زمان ۵ دقیقه در آن تفت دهید . نمک بزنید . حالا کرفس خردشده و سیب و هویج رنده شده و عدس له گردیده را بیشتر فرمائید . ۵ دقیقه یا بیشتر تفت بدهید . از روی حرارت بردارید .
۵ . در یک کاسه بزرگ تمامی مواد را با نیز ادغام نمائید . نمک و فلفل آن را طعم نمایید .
۶ . ظرف منحصربهفرد بیداد می کرد را چرب نمائید و روی آن برگه روغنی بیندازید . ترکیب را سفت در ظرف فشار دهید . مواد لعاب را ترکیب فرمائید و سپس نیمی از آن را روی کوفته پخش کنید . بقیه را نگه دارید تا با کوفته بخورید .
۷ . به زمان ۴۰-۵۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید . لبهها باید قهوهای شفاف شوند . اذن دهید مقداری سرد شود و آنگاه برش داده و میل فرمائید .
غذاهای
پاییزی ساده برای گیاهخواران
قارچ
و کیل استراگانف
مواد
اضطراری برای چهار نفر: دو
قاشق غذاخوری روغن زیتون یک
عدد پیاز متوسط خردشده دو
حبه سیر له شده ۴
عدد قارچ بلندمرتبه برگه شده یک
قاشق چایخوری پاپریکا یک
قاشق غذاخوری آرد یک
و نیم پیمانه آب مرغ یا این که سبزیجات یک
قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۱
عدد کلم کیل خردشده ۲-۳
پیمانه اسپاگتی پیچی یک
پیمانه ماست یونانی نمک
و فلفل به اندازه لازم غذاهای
پاییزی بی آلایش برای گیاهخواران
طریق
تهیه:
۱ . روغن را در یک قابلمه روی حرارت میانگین به بالا گرم فرمائید . پیازها را طولانی تر فرمائید و ۴ دقیقه تفت دهید یا این که تا زمانی که پاره ای نرم شوند . سیر و قارچها را بیش تر نمایید . پاپریکا و نمک و فلفل اضافه نمائید . ۳ دقیقه دیگر تفت دهید یا این که تا زمانی قارچها قابل انعطاف و تیرهتر شوند .
۲ . آرد را روی ترکیب قارچ بپاشید و ادغام فرمائید .
۳ . آب صیفی جات و رب گوجه فرنگی را بیش تر نمائید . نیز بزنید تا رب گوجه حل شود . کلم کیل را اضاف فرمایید و ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید .
۴ . در این حین، ماکارونیها را در آب جوش بپزید تا زمانی قابل انعطاف شوند . آبکش فرمائید و به قارچها بیش تر نمایید .
۵ . ماست یونانی را طولانی تر کرده و هم بزنید تا ادغام شود . بعد میل فرمائید .
غذاهای
پاییزی ساده برای گیاهخواران
انچیلادای
لوبیا و سبزیجات
مواد
اضطراری برای انچیلادا: ۲
قاشق غذاخوری روغن زیتون یک
عدد فلفل دلمهای خردشده یک
پیمانه پیاز خردشده تا
۴۰۰ گرم لوبیا پخته تا
۴۰۰ گرم گوجه کباب شده ۳۵۰
گرم سس انچیلادا تا
۱۰۰ گرم فلفل قرمز رنگ خردشده ۱۰
عدد نان تورتیلا سه
پیمانه پنیر چدار یا این که پنیر دلخواه تزئینات:
جعفری
آووکادو
ماست
یونانی سس
تند غذاهای
پاییزی ساده برای گیاهخواران
طریق
تهیه:
۱ . دمای بی دادمیکرد را روی ۳۵۰ مرتبه فارنهایت تنظیم نمایید .
۲ . دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه روی حرارت متوسط به بالا داغ نمایید . فلفل دلمهای و پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا پیاز نرم شود . لوبیای پخته، گوجه کبابی له شده، فلفل قرمز رنگ خردشده را بیش تر فرمائید و دو دقیقه دیگر بپزید . از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید .
۳ . روی سینی فریاد میزد روغن اسپری نمایید . تورتیلاها را روی یک بشقاب بلندمرتبه یا تخته برش قرار دهید . با یک قاشق ۲-۳ قاشق از ترکیب لوبیا را وسط تورتیلا بریزید، پنیر و سس انچیلادا را روی آن بریزید و رول نمائید تا بسته شود . این فعالیت را در موضوع همگی تورتیلاها تکرار نمایید و آن ها را محکم در کنار هم بچینید .
۴ . باقی باقی مانده سس انچیلادا را روی آنان بریزید و باقی مانده پنیر را هم اضافه نمائید . ۲۰ دقیقه در بیداد میکرد بپزید یا تا هنگامی پنیر ذوب شود .
۵ . از داد میزد خارج کرده، تزئین و میل فرمایید .